BARA PALACE MAHARANI

BARA PALACE MAHARANI Lekker & snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bara Palace Maharani. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 10:45 Dit is niet de smaak dat ik gewend ben bij jullie. Bara was doordrenkt met olie. Kip kerrie had geen smaak. Bami was gewoon bruine spaghetti! Te weinig kruiden geen groente in te bekennen. Komkommers smaakten naar alles behalve zoet/zure komkommers.
5 mei 2022 om 19:01 Erg lekkere bara
30 apr 2022 om 19:51 Het eten is super lekker. Helaas zat er wel een botje in de kipfilet dat vond ik wel jammer.
16 mrt 2022 om 18:40 Wij hadden nasi besteld met hete kippendijen. Natuurlijk ook een Bara Kip was wel oke, maar de rijst was echt minder. Het was echt droog en geen smaak. Bara is wel een aanrader!
19 nov 2021 om 16:19 Heerlijke bara's
9 jul 2021 om 18:50 Bezorgd in 15 min: super !! Eerste keer en laatste dat ik hier gegeten heb. Zat overal weinig smaak aan. (Nasi moksi)
27 mei 2021 om 20:23 De roti rol smaakte echt zo onwijs goed. Ik denk serieus de lekkerste van Rotterdam. Wil ik Surinaams zal ik voortaan alleen nog hier bestellen. De bara's zijn verser dan vers en smaken amazing. Echt een aanrader.
26 mei 2021 om 20:24 Broodje zou een bara zijn, maar was gewoon een surinaams puntje. De roti was zo weinig dat ik bijna een halve plaat overhield en voor €9,50 is dat echt niet oke. Zelfs met het broodje erbij was het te weinig. Smaakte wel oke
19 jan 2021 om 15:25 Vega roti = droog. verkeerde broodje geleverd en restaurant niet telefonisch bereikbaar + sambal vergeten
14 jan 2021 om 21:46 Redelijk. bara was lekker, de rest was helaas niet zo lekker en heb lekkere bami en nasi gegeten maar dit was zo teleurstellend jammer.
2 aug 2020 om 16:08 War redelijk te eten